Gânduri pentru oameni frumoși

Ne dorim o lume mai bună, în comuniune cu natura, iubitoare și respectuoasă cu toate lucrurile de pe acest pământ. De aceea realizam colecții mici de obiecte, din lemn recuperat, materiale cu crăpături și defecte, pe care le tratam și le oferim o viață noua.

Acestea necesită îngrijire periodică pentru a le pastra frumoase țoață viață și a putea fi lașate moștenire generațiilor viitoare. Recomandam uleiuri și ceruri naturale pentru tratarea periodica a tuturor obiectelor.

Suporturile pentru pahare și farfurii sunt foarte recomandate pe mesele noastre pentru a prevenii urmele, însă daca uitați de ele și apar cercuri, aceste urme pot fi ușor rezolvate, un burete abraziv P240, puțin ulei pentru blaturi, niste ceara de albine și ați rezolvat problema.

Lemnul este un material natural care lucrează în timp și din aceasta cauză pot apărea fisuri, pe care noi le putem repara, asfel încât să vă puteți bucura de obiecte țoață viață.

Ne dorim o comunitate mare de oameni frumoși, care trăiesc responsabil, înconjurați de lucruri frumoase și trainice. Pentru noi un om frumos este omul respectuos cu natura, iubitor și conștient de prezent.

Totul este natura, toți putem fi frumoși. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart